De Praznicul Nașterii Domnului, Preasfințitul Părinte Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din Miercurea Ciuc înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

La chinonic, Părintele Consilier Administrativ  Bijec Eugen Teodor  a dat citire Cuvântului Pastoral al Preasfințitului Părinte Andrei, intitulat „Cuvântul trup s-a făcut”.

Răspunsurile la strană au fost date de către Corala „Pocrov” a Catedralei Episcopale.

În seara din Ajunul Crăciunului, Preasfinția Sa a oficiat slujba Pavecerniței Mari unită cu Litia. După terminarea slujbei, mai multe grupuri și corale din Episcopia Covasnei și Harghitei, grupul de elevi de la Școala Generala „Liviu Rebreanu” din Miercurea Ciuc, grupul de colindători din Parohia Livezi din protopopiatul Miercurea Ciuc, grupul de colindători de la Parohia Miercurea Ciuc 2, corala „Pocrov” a Catedralei Episcopale, maicile de la Mănăstirea „Sfântul Ierarh Nicolae” din Miercurea Ciuc și Corala preoților din protopopiatul Miercurea Ciuc, au interpretat un frumos concert de colinde tradiționale românești în fața credincioșilor prezenți.