În ziua de vinei, 22 septembrie a.c., Centrul de Îngrijire și Asistență Frumoasa, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita, a îmbrăcat veșmânt de sărbătoare întru aniversarea a 10 ani de activitate în noua clădire și 55 ani de la înființarea sa.

Evenimentul a fost deschis de către domnul Pătrașcu Ioan, șef de centru, prin prezentarea principalelor activități realizate aici, au urmat reprezentanți ai instituțiilor invitate, un program artistic prezentat de copiii din cadrul Școlii Generale, precum și un spectacol al grupului de violoniști din localitate. A urmat vizitarea centrului și a expoziției de fotografii din holurile instituției.

Din purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei, a delegat un preot pentru a săvârși o slujbă de mulțumire pentru cei 50 de beneficiari ai centrului dar și pentru cei care trudesc aici, colectivul și cei care sprijină prin dragostea lor această instituție, împlinind cuvântul Sfântului Apostol Pavel din Epistola către Galateni cap. 6,2: ”Purtați-vă sarcinile unii altora”, cu această ocazie, toți beneficiarii au primit din partea Episcopiei articole de îmbrăcăminte.