Cu binecuvântarea Chiriarhului, a Preasfințitului Părinte Andrei, în satul Livezi au avut loc mai multe acțiuni catehetice pentru tinerii credincioși, care au primit din partea Părintelui Paroh un cuvânt de învățătură despre chipul minunat în care Dumnezeu lucrează în viața fiecărui om care îl cheamă în rugăciune.

Fiind o perioadă a bucuriei, precum și a exprimării sentimentului de iubire față de semeni, Școala și comunitatea euharistică din satul Livezi-Ciuc, la chemarea Părintelui Suciu Pavel, au răspuns cu fiiască ascultare, venind în număr mare la Sfânta Biserică, spre a primi un dar nepieritor, cuminecarea cu Sfintele Taine ale Domnului Hristos.

Precum și-n alte momente de mare praznic din viața Parohiei, sentimentul fericirii a fost sporit de frumusețea costumelor populare purtate de tinerii și cadrele didactice care i-au însoțit. Aceștia au mulțumit lui Dumnezeu pentru darurile duhovnicești primite, susținând un concert de cântece patriotice și colinde tradiționale naționale și locale.