În urma discuțiilor, am remarcat numărul mare de tabere care au fost organizate în fiecare Eparhie. De asemenea, am mai remarcat multitudinea de activități și schimburi între tineri și între Eparhii, acesta fiind un lucru foarte benefic. Spre sfârșitul congresului am trasat liniile directoare pentru anul care urmează, în special concursul care se va adresa celor două teme principalale ale anului omagial, și anume:Icoana ortodoxă și iconariișiMărturisirile de credință  din închisorile comuniste. Tema concursului va fiIcoana și Scoala mărturisirii. Sperăm că se vor implica foarte mulți copii, mai ales că avem în vedere ca acest concurs să fie din nou postat pe pagina calendarului oficial al concursurilor școlare organizate de Ministerului Educației și Cercetării, a declarat pentru radio Trinitas părintele Constantin Naclad.

         Congresul Naţional Hristos împărtăşit copiilor este organizat de Patriarhia Română în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării Științifice și cu Organizația World Vision România.

 

Articol preluat de pe site-ul: Congresul Naţional „Hristos împărtăşit copiilor” la final – Basilica.ro – Agenția de Știri a Patriarhiei Române